Πολιτική Πληρωμών

Viva Payments

Μέγιστη Ασφάλεια

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Είτε πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, είτε για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να δηλώσετε σαν τρόπο πληρωμής χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε συνεργασία με Viva Payments (ασφαλές περιβάλλον) δέχεται τις παρακάτω πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Discover, Diners και Eurobank Euroline οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές.
Αφού συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία στο “καλάθι αγορών”, θα οδηγηθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της viva payments για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
Εφόσον επιλέξετε πιστωτική κάρτα και εισάγετε τον αριθμό της κάρτας στο επόμενο βήμα μπορείτε να επιλέξετε αριθμό άτοκων δόσεων (έως 12 δόσεις), ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

VisaMasterCardDinersAmexDiscover

 

Συμμόρφωση με PCI-DSS

Η Viva Services έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή.

 

Ασφαλής Μεταφορά Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

 

Ελεγχόμενη Πρόσβαση

Η πρόσβαση στα συστήματα της Viva Payments ελέγχεται από τελευταίας τεχνολογίας firewalls και συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems).Το σύνολο των υποδομών της φιλοξενείται σε πιστοποιημένο PCI-DSS data center της εταιρείας Rackspace (Level 1 Certified Services Provider) στη Μ. Βρετανία.

 

Απόρρητο Συναλλαγών

Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments.

 


 

Κατάθεση σε Τράπεζα

Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας εύκολα σε όποια από τις παρακάτω τράπεζες θέλετε:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 64500109950
IBAN: GR8501106450000064500109950
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
IBAN: GR8201404800480002340001854
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής μεταφοράς με email στο info@botanistas.gr. Εφόσον λάβουμε το αντίγραφο πληρωμής και μόνο τότε, αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλτε με email στο info@botanistas.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης.

Σε περίπτωση που η τραπεζική κατάθεση γίνει απο διαφορετική από τις αναφερόμενες τράπεζες θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα του εμβάσματος.
Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα σας χρεώσει διαφορετική τράπεζα, σας επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου.

Σε περίπτωση που επιλέξετε η χρέωση των εξόδων να επιβαρύνει την εταιρεία μας η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.